VORES FACILITETER

Bliv en del af et større fællesskab

High-speed internet

Internettet er rygraden 24/7 i en moderne virksomhed. Kommunikation med kunder og medarbejdere er digitaliseret. Vi samarbejder med partnere via online-platforme, styrer forretningsgange og betjener kunderne online. For blot at nævne nogle af de mange digitale processer, vi er 100 % afhængige af.

Internet er også noget, vi tager for givet, og det er først, når du IKKE har adgang, du opdager, at du stort set ingenting kan, hvis forbindelsen ryger.

Derfor får du som lejer hos os naturligvis adgang til en lynhurtig, driftssikker opkobling, så business as usual forbliver business as usual.

Hos os er du ‘always on’. 

Relax-område

Hos Google har man indført ‘pause’ fra det normale arbejde i 20 % af arbejdstiden. Tid, medarbejderne må bruge på ‘sideprojekter’.

Om du vil gå så drastisk til værks i din virksomhed, blander vi os ikke i, men vi har sørget for, at der er hjørner af iværksætterhuset, hvor du kan tage en time-out og tænke store tanker. Eller få sat de små tegn i det tilbud, der skal sendes til en stor potentiel kunde.

Pauser gør dig faktisk mere effektiv, da det er en måde ikke at sætte din hjerne på overarbejde.

Relax-området er også det naturlige mødested, hvor du støder på dem, der arbejder i de andre af husets virksomheder. Tænk, hvis du kan lave forretning med dem i en pause? What’s not to like?

Mødelokaler

Hvis du har haft dit firma hjemme, ved du, hvor akavet det kan være at invitere en kunde eller en samarbejdspartner til et møde.

Det problem er du ude over som lejer i VcanBusiness, hvor der er indrettet en række mødelokaler i forskellige størrelser. 

Så uanset, om det er en kunde, du skal mødes med, eller du skal lægge hus til et netværksmøde, har du adgang til husets mødelokaler. Naturligvis som en del af huslejen, så du skal ikke gøre andet end at booke lokalet online – og så er det møde hjemme.

Fotostudie

De fleste af os har stået i en situation, hvor vi lige stod og manglede et foto af et produkt, vi skal sælge, eller hvor vi bare ville tage et foto til hjemmesiden af en kundecase, vi vil vise frem på de sociale medier. Men vejret udenfor er skidt, så lyset er dårligt – og der kommer grimme skygger på det, hvis du prøver at tage billedet på det hvide spisebord derhjemme.

Det problem får du ikke hos os, da vi har indrettet et fotostudie, hvor du kan bruge kamera, lærred og lamper, der står fast i rummet. Uden at det koster ekstra.

Studiet kan også bruges til at lave små videoklip af dig selv, hvor du fx skal forklare noget, du vil have lagt online. Det bliver ikke lettere at sætte billeder på din virksomhed end som lejer her. Og man siger jo faktisk også, at et billede siger mere end 1.000 ord.

Sikkerhed

Din virksomhed er sikker her hos os – forstået på den måde, at vi har installeret alarm med adgangskode og videoovervågning, så du kan sove trygt om natten.

Også dit varelager til fx din webshop eller udstyr, du bruger i forbindelse med dit arbejde, kan du trygt opbevare hos os.

Har du behov for særlig sikring af værdier eller udstyr, tager vi en snak om det. 

Logistikcenter

I logistikcentret har mulighed for ind- og udlevering af varer døgnet rundt.

Driver du webshop og har brug for dagligt at pakke varer, er huset også  indrettet med et pakkeområde, hvor du kan opbevare din emballage og pakke ved borde, der er indrettet til det.

Slut med at pakke ved køkkenbordet eller i bryggerset – her har du et lille, praktisk indrettet pakkeområde, så det er lige ved, at det at sende pakker ud, bliver den rene fornøjelse.

Har du medarbejdere, der kun kommer i huset for at pakke for dig, kan de naturligvis også få adgangskode til logistikcentret.